Eetcafé

Het eetcafé van DOOR is geopend op woensdag van 12:00 tot 17:00 (keuken geopend tot 16.00 uur) en op donderdag t/m zaterdag van 12.00 tot 20.00 (keuken geopend tot 19.30 uur). Het blijft een uitnodigende plek waar je rustig kunt werken (gratis Wi-Fi), een boek kunt lezen of met vrienden genieten van het verse assortiment. Laat je verrassen door de verscheidenheid aan biologische, verse en lokale producten en seizoensgebonden aanbod. Het eetcafé is de werkplek van  mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het zijn mensen die met hart en ziel en passie deze uitdaging aangaan of juist via een loopbaanbegeleiding weer aan een vaste baan willen komen. Stichting Philadelphia zorgt voor de professionele begeleiding. Kortom een creatieve, kunstzinnige en relaxte omgeving vol smaak en smaakvol ingericht. 

Bar

Tijdens alle evenementen is de bar open en kun je terecht voor een goede kop koffie, een drankje of een (speciaal)biertje. In de monumentale stijlkamer aan de voorkant van het pand kun je gezellig napraten en ervaringen uitwisselen.

Tuin

Achter het pand van DOOR bevindt zich een ommuurde tuin. Een oase van rust in de drukke stad. Geschiedenis en hedendaagse kunst komen hier samen. 'Le managers' een stencil-art kunstwerk van Hanno de Man vormt een kleurrijke omlijsting voor de oude kastanjeboom. De tuin is experimenteel en nomadisch. Boodschappenkarretjes hebben een tweede leven gekregen als verrijdbare plantenperken. Ze zijn gevuld met groenten zoals bietjes, bloemkool, broccoli en tomaten. Verrijdbare plantenbakken zijn gevuld met kruiden. Geuren van tijm, oregano, rozemarijn en munt vullen de tuin bij een zuchtje wind. Alle groenten en kruiden zijn biologisch geteeld en zullen worden gebruikt in het lunchcafé van DOOR.